Tudose, către ”prietenul” Grindeanu: Nu merge așa

Premierul Mihai Tudose a afirmat că în domeniul creșterii economice nu se poate vorbi de meciuri individuale, pentru că ea aparține României. 

Întrebat la Antena 3 cât din creşterea economică realizată în România în acest an aparţine Guvernului Tudose şi cât Executivului Grindeanu, actualul premier a răspuns: ”Creşterea aparţine României. Nu este vorba aici de meciuri individuale. Este un program de guvernare, o coaliţie. (...) Noi ne-am asumat un risc extraordinar în campanie. A fost prima dată când, în campanie, un partid, o alianţă a venit cu un program la virgulă, şi nu cu o foicică, gen Guvernul Cioloş. (...) Noi am venit cu un program la virgulă, punerea lui în aplicare ţine de un efort de echipă”.

Totodată, Mihai Tudose a precizat că Sorin Grindeanu a fost ”mai blând cu anumite lucruri”.

”Poate în primele şase luni, (...) prietenul meu, Sorin Grindeanu, fostul prim-ministru, (...) el fiind mai bănăţean, a fost (...) mai blând cu anumite lucruri, cu 'Hai că, dacă n-a mers astăzi, poate merge mâine'. Nu merge aşa”, a spus Tudose.

Chestionat de ce a fost schimbat Guvernul Grindeanu, având în vedere că România are o creştere economică de 5,9% în trimestrul II din 2017, Tudose a precizat: ”Pentru că se putea mai mult”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel