Tudorel Toader: Acceptați că nu la mine e pixul care stabilește salariile și sporurile

Tudorel Toader, ministrul Justiției, le-a transmis, magistraților prezenți la CSM să accepte că ”pixul care stabilește salariile și sporurile” nu este la el. 

”Acceptaţi că nu la mine e pixul care stabileşte salariul şi sporurile magistraţilor. Şi eu dacă vreţi, dintr-o anumită perspectivă, nu am venit aici ca ministru, sigur, în calitatea asta am venit, dar sunt membru CSM, şi din aceeaşi perspectivă susţin toate demersurile acestei categorii de demnitari şi spuneam, cu plăcere de fiecare dată, din cele trei puteri e singura calificată”, a declarat Tudorel Toader. 

Membrii CSM i-au cerut sprijinul pentru a intra în posesia proiectului de lege privind salarizarea bugetară. Tudorel Toader a susţinut că a primit asigurări că nu vor exista scăderi salariale.

Asigurări pentru magistrați 

”Ieri am abordat această problemă, nu în plenul Guvernului, ci cu cei care răspund şi am primit asigurări că nu sunt scăderi salariale şi am primit asigurări că nu sunt nici diminuări. (...) Există o grilă pe care se fac respectivele proiecţii pe familiile ocupaţionale. Ce nu pot să vă asigur - tocmai acele sporuri care diferă de la o structură la alta. Ce pot să vă asigur este faptul că am vorbit cu cei care au în mână această proiecţie salarială”, a precizat ministrul Justiţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel