EXCLUSIV  Tudorache vs. Armand și... Barna. Avocatul Mihai Drăgan aruncă BOMBA

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Scandalul de la Sectorul 1 continuă! De data aceasta, vorbim despre prezența lui Dan Barna la Biroul Electoral al sectorului. 

O filmare apărută pe rețelele de socializare îl arată pe copreședintele USR PLUS Dan Barna la Biroul Electoral al Sectorului 1. Înțelegem că Dan Barna s-a prezentat la Biroul Central pe fondul acuzațiilor de încercare de fraudare a votului, făcute de Clotilde Armand la adresa social-democratului Dan Tudorache. 

Și totuși, legea e de partea lui Barna privind această vizită făcută la Biroul Electoral al Sectorului 1?

Avocatul Mihai Drăgan, reacție 

Contactat de DC News, Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a declarat: „Eu știu așa: nu au dreptul în secțiile de votare și în Biroul Electoral Central decât candidații și reprezentanții semnați legal”. 

După remarca reporterului DC News, respectiv „Să înțeleg că nu”, avocatul Mihai Drăgan a spus „Și eu înțeleg exact la fel”.

Amintim că Dan Tudorache a anunțat luni că, potrivit numărătorii sale paralele, are 200 de voturi în fața lui Clotilde Armand la alegerile pentru Sectorul 1, cu toate că Clotilde Armand avea 11,5% peste social-democrat, în exit-poll-uri. A urmat scandalul cu procesele verbale, cererea lui Tudorache de renumărare a voturilor și multe alte acuzații. BEC ia mâine decizia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel