EXCLUSIV  Tudor Tim Ionescu arată un fapt extrem de îngrijorător despre leul din videoclipul lui Dani Mocanu

DANI MOCANU
DANI MOCANU

Tudor Tim Ionescu arată un fapt extrem de îngrijorător despre leul care apare rănit în videoclipul lui Dani Mocanu.

Potrivit comunicatului oficial al IPJ Argeș, persoana vizavi de care s-a făcut sesizarea a fost chemată la audieri. Însă, din câte am înțeles, nu este o informație oficială, nu se găsește animalul, respectiv leul. Este un fapt extrem de îngrijorător deoarece nu este un cățel sau o pisică pe care poți să îi ascunzi în mașină sau altundeva. Îmi ridică serioase semne de întrebare! Acel animal trebuie examinat de un medic veterinar. Fiecare zi care trece îi poate pune viața în pericol! a spus Tudor Tim Ionescu.

Nu știm când s-a filmat videoclipul. Sunt mai multe ipoteze! Prima ipoteză spune că cel care a filmat videoclipul este și proprietarul leului. O altă ipoteză arată că, de fapt, este o firmă și animalul ar fi fost închiriat. Aici se ridică alte semne de întrebare! Nu mă antepronunț, aștept să vedem care va fi soluționarea dată de poliție. a menționat Tudor Tim Ionescu.

Sâmbătă am făcut sesizările necesare în acest caz. Înțeleg că duminică și Secretarul General al Guvernului a făcut o sesizare către prim-procurorul României. Mai mult, și ministrul Afacerilor Interne s-a sesizat. Este un lucru important, foarte bun! Suntem de aceeași parte a baricadei! Nu cred că există coloratură politică în astfel de împrejurări. Voi susține orice demers pe care îl face Guvernul acesta sau oricare Guvern în ceea ce privește protecția și bunăstarea animalelor! a declarat Tudor Tim Ionescu, pentru DC News.

VEZI ȘI Cazul care cutremură România. Tudor Tim Ionescu: Ne punem serios câteva întrebări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel