Urmărește emisiunea live


Orban, din nou PREMIER?! Chirieac și Ciutacu, SCHIMB de replici: SPLENDID! E o GLUMĂ / Nu vă certați cu mine

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după ieșirea lui Ludovic Orban și autopropunerea pentru funcția de premier, după ce și-a dat demisia. 

Bogdan Chirieac și Victor Ciutacu au dezbătut ieșirea lui Ludovic Orban, în care a anunțat că se autopropune pentru funcția de premier, în direct la România TV. 

"L-am auzit astăzi pe domnul Orban la conferința de presă, foarte interesant. Ludovic Orban dovedește încă o dată că este un om politic cu foarte multă experiență și pricepere. Splendidă modalitatea în care luni a demisionat și azi a revenit pe cai mari. Și cum?! Împingându-l pe Florin Cîțu foarte delicat la modul: flexibilizăm oferta noastră. Nu mai e doar Cîțu, dar uite, ne încrucișăm la camere. Eu nu cred că Florin Cîțu va renunța la Ministerul de Finanțe în favoarea președinției Senatului. Aici e așa, o glumă, dar altfel, trebuie să recunosc că în contextul actual, când îți iei la guvernare un partid cu certă tentă neomarxistă, deci foarte greu de conlucrat cu un partid pentru care singura politică e #Rezist...singura soluție valabilă acum e Orban prim-ministru. Mai departe...", a spus Bogdan Chirieac.

Victor Ciutacu: Păi și de ce mai facem alegeri? Că noi facem alegeri ca din când în când, domnul Orban să fie prim-ministru? Să demisioneze și să-l facă de râs pe Cîțu. 

Bogdan Chirieac: Nu vă certați cu mine! Președintele Iohannis este și șeful PNL. Dacă era președinte imparțial politic, atunci e evident, cum ziceau socialiștii din Parlamentul European, cei care făceau Guvernul sau încercau să facă Guvernul, erau cei de la PSD, adică cei care au câștigat alegerile. Dar în situația actuală, Ludovic Orban e soluția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel