Trump spune în glumă că SUA ar trebui să-i bombardeze pe ruşi cu avioane pe care să pună drapelul Chinei

 Foto: Facebook Donald Trump
Foto: Facebook Donald Trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a glumit într-un discurs că SUA ar trebui să bombardeze Rusia cu avioane americane pe care să fie pus drapelul Chinei

Fostul preşedinte american Donald Trump a glumit într-un discurs în faţa a circa 200 de donatori ai Partidului Republican că SUA ar trebui să bombardeze Rusia cu avioane americane pe care să fie pus drapelul Chinei, a informat duminică ziarul The Washington Post, citat de EFE și Agerpres.

Trump a spus că ar trebui ca steagul Chinei 'să fie pus' pe avioane de tip F-22 care să bombardeze apoi Rusia 'până o ia mama naibii'

În discursul său, care a avut loc sâmbătă la New Orleans în prezenţa unor donatori importanţi ai formaţiunii sale politice, fostul preşedinte a spus că ar trebui ca steagul Chinei 'să fie pus' pe avioane de tip F-22 care să bombardeze apoi Rusia 'până o ia mama naibii', declaraţii care i-au făcut pe participanţi să izbucnească în râs, potrivit ziarului citat.

'Iar apoi să spunem 'China a făcut-o!' Apoi ei (ruşii şi chinezii - n.r.) încep să se lupte între ei, iar noi stăm şi privim', a adăugat Trump, potrivit publicaţiei The Hill.

Trump l-a lăudat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a descris drept un 'bărbat cu adevărat dur',

În discursul său de 84 de minute, Trump l-a lăudat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a descris drept un 'bărbat cu adevărat dur', l-a criticat pe actualul preşedinte american Joe Biden şi a reluat mantra fraudei electorale pusă la cale de Partidul Democrat la precedentele alegeri prezidenţiale din SUA.

EFE aminteşte că, la 23 februarie, Trump l-a lăudat şi pe preşedintele rus Vladimir Putin şi a calificat drept 'genială' decizia lui de a recunoaşte independenţa celor două provincii separatiste din Donbas, estul Ucrainei, chiar înainte de declanşarea ofensivei sale militare în Ucraina.

Trump a susţinut că Putin n-ar fi invadat niciodată Ucraina dacă el ar fi fost în continuare preşedintele Statelor Unite

În intervenţia sa de sâmbătă în faţa donatorilor, Trump a mai susţinut că Putin n-ar fi invadat niciodată Ucraina dacă el ar fi fost în continuare preşedintele Statelor Unite. 'Eu îl cunoşteam foarte bine pe Putin. El nu ar fi făcut-o. El nu ar fi făcut-o niciodată', a insistat Trump. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel