Trenuri deraiate. Ministrului Transporturilor, decizie drastică

Sebastian Florea / 03 Martie 2019 / 12:45

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, va propune, luni, în Consiliul de Administrație al CFR Călători demiterea directorului, Leon Bărbulescu.

După ce 2 trenuri au deraiat, sâmbătă, la un interval de câteva ore unul de celălalt, șeful CFR Călători ar fi declarat la un post de televiziune că nu s-a întâmplat nimic deosebit și că a fost trezit din somn.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus la Digi24 că s-ar fi așteptat ca Bărbulescu să le fi declarat jurnaliștilor că s-a constituit o comisie pentru a investiga incidentele, să le fi spus jurnaliștilor că există în desfășurare proiecte pentru modernizarea căilor ferate pe rutele pe care s-au petrecut aceste incidente.

„M-aș fi așteptat ca dl Bărbulescu să vorbească despre buget, unde sunt prevăzuți mult mai mulți bani, în niciun caz că a fost trezit din somn. Un asftel de răspuns m-a nemulțumit profund. Cred că în urma prestației sale nu vor ezita să ia o decizie”, a spus Cuc.

Conform sursei citate, el a mai precizat că o decizie va fi luată mâine. „Decizia care s-ar impune ar fi să fie schimbat din funcție”, a adăugat ministrul.

Citește și: Răzvan Cuc, avertisment la început de mandat: Fără urmă de regret