Urmărește emisiunea live


Transfer Neymar la Barcelona, fără niciun ban. Cum se poate întâmpla acest lucru

Neymar Jr. ar putea ajunge, într-un final, înapoi la Barcelona, în urma unei tranzacții care să nu implice nicio sumă de bani.

Vedeta PSG, Neymar Jr., ar putea semna totuși contractul cu Barcelona, iar acest lucru se poate face fără ca formația catalană să fie nevoită să îi ofere lui Paris Saint Germain prețul de transfer, potrivit jurnalistului Christian Falk de la BILD, citat de Mediafax.

Potrivit jurnalistului Christian Falk de la BILD, Barcelona îi oferă lui PSG trei jucători pentru Neymar. Catalanii îi dă posibilitatea formației franceze de a alege trei din patru jucători dintre Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti și Nelson Semedo.

Neymar, conflict cu PSG

Neymar se află într-un conflict deschis cu Paris Saint Germain, după ce brazilianul nu s-a prezentat la primul antrenament oficial al campioanei Franței. Pentru această abatere, Neymar s-a ales cu pierderea primei de etică, în valoare de 375.000 de euro.

Campioana Spaniei l-a adus deja pe Frenkie De Jong, Griezmann și Neto și speră ca Neymar să li se alăture în această sesiune de transferuri. Neymar s-a transferat de la Barcelona la PSG în vara lui 2017, pentru suma de 222 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istorie până în acest moment. Potrivit Transfermarkt.com, atacantul brazilian este estimat la o valoare de 180 de milioane de euro.

Citește și: Neymar, chemat la raport! Conducerea PSG pune piciorul în prag

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel