Traian Berbeceanu dă Facebook în judecată. "Probabil că angajații lui "Țuchi" devin interesați și activi"

Traian Berbeceanu dă Facebook în judecată / Foto: Facebook Traian Brbeceanu
Traian Berbeceanu dă Facebook în judecată / Foto: Facebook Traian Brbeceanu

Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fost șef al BCCO Alba Iulia, a anunțat că va acționa în instanță Facebook. 

Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fost șef al BCCO Alba Iulia, susține că va acționa în instanță Facebook pentru ce pagina sa oficială a fost spartă de hackeri. Pe o pagină mai veche, Berbeceanu a povestit că a făcut mai multe solicitări ca acea pagină să fie închisă. Potrivit acestuia, acum vechea sa pagină de Facebook ar fi administrată de "persoane necunoscute din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica".

”Din data de 17 august 2021 pagina oficială "Traian Berbeceanu - persoană publică" a fost "spartă". Am fost schimbat din administrator, a fost înlocuită adresa de e-mail pe care o foloseam și de la acea dată figurează administrată succesiv de persoane necunoscute mie din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica. Deși aveam pagina protejată prin "actualizare cu 2 factori" și deci asumată cu copia actului de identitate, Facebook nu m-a notificat nici pe telefon, nici prin e-mail.", a scris Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu: Voi solicita instanței de judecată să oblige Facebook să închidă pagina

Traian Berbeceanu spune că va cere în instanță ca acea pagină să fie închisă de Facebook.

"Am postat mai multe notificări pe pagina, de pe contul personal, în care avertizam persoanele care urmăresc pagina, cu privirea la faptul că postările care apar nu îmi aparțin și drept urmare mi-a fost blocat accesul pe pagină.Evident am sesizat de mai multe ori Facebook, am solicitat sprijin în recuperarea paginii, am solicitat să fie blocate orice postări sau acțiuni făcute pe pagina sau în numele paginii, însă demersurile mele au rămas fără niciun efect și evident nu am primit niciun răspuns. 

În perioada următoare voi solicita instanței de judecată să oblige Facebook să închidă pagina, fiind vorba despre "furt de identitate" și "furt de proprietate intelectuală" , însă,  până atunci rămân recunoscător tuturor celor care mă ajută să raportăm pagina. Dacă suntem mai mulți, probabil că angajații lui "Țuchi" devin interesați și activi.”, a mai spus Berbeceanu. 

VEZI ȘI: Traian Berbeceanu, numit manager public al orașului Deva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel