Traian Băsescu - Marius Budăi, contre dure în direct: "Gogule !" / "Vai de capul meu ! Domnule președinte, vă rog frumos !"

Ministrul Muncii, Marius Budăi și fostul președinte Traian Băsescu s-au contrat în direct la România TV. La un moment dat, fostul președinte i s-a adresat ministrului Muncii cu apelativul "Gogule". 

Marius Budăi i-a cerut la un moment dat lui Traian Băsescu să spună dacă într-adevăr a afirmat public sau nu că România nu are nevoie de autostrăzi.

Vă prezentăm mai jos dialogul dintre cei doi:

Traian Băsescu: În trei ani deficitul bugetar al României va fi de 35 de miliarde de euro ! 

Marius Budăi: Ăla nu e deficit, domnule președinte, e efort bugetar, dar în fine ! 

Traian Băsescu (răzând): Haha.. Nu, nu ... Stați ! 

Marius Budăi: Domnule președinte, eu nu v-am întrerupt ! Stați să avem un dialog ! 

Traian Băsescu: Hai să lămurim asta ! Ce înseamnă efort bugetar? Că nu sunt bani și îi luați din bugetul de stat care va fi alimentat cu împrumuturi.

Marius Budăi: Bine, asta este interpretarea dumneavoastră... Chiar nu o să fac nici un efort să vă conving. Eu chiar vreau să vă întreb pentru că s-a tot spus în România că dumneavoastră sunteți cel care a zis că țara noastră nu are nevoie de autostrăzi. Vreți să ne clarificați acest aspect? Ați spus sau nu așa ceva?

Traian Băsescu: Domnule ministru, este interesantă frământarea metafizică pe care o aveți. V-o dau... Îmi dă ocazia să vă dau explicația: nu am spus niciodată că nu are nevoie de autostrăzi, ci că nu are bani de autostrăzi. Dacă veți căuta în 1997, veți găsi această formulare. Dacă v-aduceți aminte, România era în încetare de plăți și nu eram în Uniunea Europeană, nu ne dădea nimeni bani de autostrăzi. 

(...) 

Traian Băsescu: Vă e teamă să spuneți deficit. Nu vă mai jucați în termeni ! 

Marius Budăi: Nu ne e teamă !

Traian Băsescu: Până anul viitor nu vă ajung 24 de miliarde că să plătiți pensiile !

Marius Budăi: Vai de capul meu ! Domnule președinte... Domnule președinte, chiar vă rog frumos sa nu mai deviați subiectul ! Acolo, în calcul nu se spune că nu avem banii. 

(...)

Marius Budăi: Aveați azi o șansă domnule președinte să le arătați românilor că vă pasă de ei !

Traian Băsescu: Măi omule, mie îmi pasă de români, că dacă nu-mi păsa, nu-mi asumam riscul de a scoate țara din criză ! 

(...)

Marius Budăi: Chiar speram ca acum, pe finalul carierei politice a dumneavoastră, nu știu cât va mai dura, să vă aliniați, indiferent de cine este la putere, să sprijiniți viața românului și creșterea nivelului de trai și prin investiții.

Traian Băsescu: Gogule, dacă ați fi făcut-o și prin investiții și prin creșteri de venituri era bine, numai că ați făcut-o doar din creșteri de venituri, ceea ce e catastrofal.

Marius Budăi: Știți că e fals ce spuneți ! 

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy