Tragedie Caracal. Claudiu Lascoschi, avocat Gheorghe Dincă: Nu i-a minţit pe anchetatori. Stă în condiţii grele acolo

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat la Antena 3 că monstrul din Caracal nu i-a minţit pe anchetatori, dar şi că acesta stă în condiţii foarte grele la Caracal, motiv pentru care nu este mereu cooperant cu anchetatorii. 

"În bună măsură, ceea ce a spus el s-a dovedit a fi adevărat. NU avem de unde să ştim că i-a trimis pe anchetatori pe piste greşite. Pentru că dacă vă uitaţi un pic observaţi că el a colaborat cu organul judiciar şi s-au găsit nişte probe. Deci e vorba de un ajutor efectiv, nu doar verbal. Probe s-au găsit de la început şi el a colaborat. Am vorbit ultima dată vineri cu Gheorghe Dincă, când am fost la Caracal. El practic are o atitudine cooperantă, unii dintre anchetatori aveau dubii, alţii îl credeau. Ce vreau să vă spun e că el i-a condus pe anchetatori unde trebuie. El a dat detaliile, a avut loc şi conducerea în teren, aşa s-a ajuns la probe. Nu am remarcat să existe varianta în care el trage de timp. Nu a minţit pe nimeni, cel puţin de la momentul de la care am venit eu şi am văzut ce este în dosar. Orice inculpat, nu numai în caz de omor, mai minte, e ceva normal. Nu spune adevărul în proporţie de sută la sută. Dar se poate constata că s-au găsit nişte probe care, fără colaborarea lui, nu ştiu dacă se puteau descoperi", a declarat avocatul lui Dincă. 

Gheorghe Dincă, condiţii grele

"El era obosit de atunci, este extrem de obositor acolo, sunt condiţii foarte grele pentru toată lumea. Într-adevăr, el are apă şi mâncare la dispoziţie, dar ştiţi ce se întâmplă? Apa se încălzeşte la un moment dat şi este o problemă. Acolo nu au frigider şi ajunge să bea apă caldă, ajunge să bea ceai", a mai declarat Claudiu Lascoschi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel