Toader, replică pentru Vicol: Mulțumiri, cu două PRECIZĂRI

Irina Constantin / 07 Martie 2019 / 15:28 Salveaza PDF Comentarii
Laura Vicol
Laura Vicol

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, îi dă o replică pe Facebook avocatei Laura Vicol. 

”Dnei Av Laura Vicol,

Mulțumiri pentru susținere, cu două precizări:

1. În iulie 2017, am prezentat Guvernului proiectul de lege pentru modificare Codului penal, în acord cu deciziile CCR, precum și pentru transpunerea Directivei privind confiscarea extinsă. Proiectul a fost adoptat și apoi transmis Parlamentului spre legiferare.

2. În noiembrie 2017, am prezentat Guvernului proiectul de lege pentru modificarea Codului de procedură penală, în acord cu deciziile CCR, precum și pentru transpunerea Directivei privind consolidarea prezumției de nevinovăție. Proiectul de lege a fost adoptat și apoi transmis Parlamentului spre legiferare.

Sub aspectul propunerii de modificare a celor două coduri, în acord cu deciziile CCR, credeți că se poate vorbi despre o întârziere la MJ?” a scris Tudorel Toader, ministrul Justiției, pe Facebook. 

Precizări Laura Vicol 

 

Laura Vicol a scris că ministrul Justiției e singurul care a făcut ceva istoric. În continuare, avocata a afirmat ”da, nici eu nu inteleg de ce se intarzie cu modificarea legilor in acord cu cele dispuse de Curtea Constitutionala, dar e ritmul dansului si am incredere in continuare ca va dispune si cu privire la asta”. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27