Tiger Woods, meci de golf cu Donald Trump: "M-am distrat bine"

Tiger Woods
Tiger Woods

Tiger Woods a declarat, miercuri, că s-a "distrat bine" când a jucat recent golf cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, dar a refuzat să facă referire la nivelul de joc al şefului statului, cunoscut ca un mare amator al acestui sport. 

"Ne-am distrat bine", a declarat Woods înainte de debutul competiţiei Genesis Open de la Los Angeles, probă din circuitul profesionist american de golf (PGA). Tiger Woods, câştigător a 14 titluri de Mare Şlem, nu dorit să intre în detaliile partidei cu Donald Trump, la care a mai participat şi legendarul Jack Nicklaus, relatează AFP.

"Preşedintele Trump este foarte ocupat la Washington şi nu a mai jucat golf de mult. El nu are nici bronzul care se potriveşte cu golful", a răspuns scurt fostul rege al golfului, revenit în prim plan în 2018 după patru sezoane dezastruoase şi tot atâtea operaţii la spate. Pentru a evita orice polemică pe marginea acestui subiect şi pentru a-şi păstra imaginea, Woods, care a fost cel mai bine plătit sportiv din lume, a reamintit că a jucat în ianuarie cu fostul preşedinte Barack Obama. 

Vezi şi: Kovesi, audiată. Ingrid Mocanu: Așa ceva nu poate rămâne nepedepsit

Viorica Dăncilă, la iUmor. VIDEO VIRAL. Bendeac: VIORICA Who?!?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel