Thomas Tuchel își pune cenușă în cap. Arată unde a greșit PSG în finala pierdută cu Bayern

Într-o declaraţie acordată postului RMC Sport la finalul partidei pierdute de Paris Saint-Germain în faţa echipei Bayern Munchen (0-1), în finala Ligii Campionilor, antrenorul Thomas Tuchel a afirmat că 'micile detalii' au făcut diferenţa. 

'Ne-am dat sufletul pe teren, aşa se întâmplă la o finală, dar nu putem controla rezultatul. Am avut impresia că primul gol va decide soarta acestei finale. Sunt mândru de maniera în care jucam, de mentalitatea noastră. Maniera în care am jucat acest ultim meci, este tot ce poţi să ceri în calitate de antrenor. Sunt decepţionat, dar nu prea tare. Din punctul meu de vedere a lipsit primul gol. Sunt convins că dacă marcam primii, câştigam meciul cu 1-0. Ne-a lipsit eficacitatea, este tot. Micile detalii au făcut diferenţa', a spus Tuchel.

'În ultimele săptămâni am arătat că tot ce era necesar pentru a câştiga titluri. Trebuie să acceptăm că am jucat într-un meci în care norocul are un mare rol. Am pierdut o finală cu 1-0 în faţa uneia din cele mai puternice echipe din Europa, poate cea mai puternică pentru că este o mare echipă. Trebuie să păstrăm această calitate pentru a continua pe acest drum. În ce mă priveşte, am un contract, altceva nu ştiu', a adăugat Thomas Tuchel.

Bayern Munchen a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal, ediţia 2020-2021, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în finala jucată pe Estadio da Luz din Lisabona. Bayern şi-a trecut în palmares al şaselea său trofeu în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent (Cupa Campionilor Europeni/Champions League), după ediţiile din 1974, 1975, 1976, 2001 şi 2013.

Bavarezii au mai jucat alte cinci finale, în 1982, 1987, 1999, 2010, 2012. Pentru PSG a fost prima sa finală în această competiţie, parizienii cucerind până acum doar Cupa Cupelor. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul francez Kingsley Coman (59), fost junior al clubului PSG.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel