Tesla urcă Bitcoin la un nou record după anunțul că va accepta plăți cu moneda virtuală. Investiție de 1,5 miliarde dolari

Tesla va primi plăți în Bitcoin, după o investiție de 1,5 miliarde dolari
Tesla va primi plăți în Bitcoin, după o investiție de 1,5 miliarde dolari

Tesla a anunțat că a investit 1,5 miliarde dolari în criptomoneda Bitcoin, într-un raport 10-K anunțat în această dimineață.

Conform The Verge, compania a dezvăluit că „va începe să accepte Bitcoin ca formă de plată pentru produsele sale în viitorul apropiat”. Clienții Tesla i-au cerut CEO-ului și fondatorului Elon Musk să accepte această modalitate de plată, iar miliardarul s-a arătat și el interesat de monedele virtuale, schimbându-și descrierea de la Twitter în #bitcoin.

Datorită anunțului, Bitcoin a ajuns la peste 43.000 dolari în dimineața zilei de 8 februarie, un record din toate timpurile. Tesla a lansat știrile chiar după ce a anunțat că Model S va primi un fel de facelift. Este prima actualizare a sedanului electric de la lansarea din 2012 încoace. Martie va fi luna în care clienții vor putea să-și cumpere mașina, cu un design reîmprospătat, un interior nou și o opțiune de autonomie de până la 840 km.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel