Teodorovici, ieșire. A spus ce nu s-a auzit în microfoane: Acuze foarte grave

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a expicat ce l-a enervat în ședința de astăzi care l-a făcut să folosească cuvinte grele la adresa lui Florin Cîțu.

Eugen Teodorovici a izbucnit, miercuri, în comisiile reunite de buget finanțe și l-a jignit pe liderul PNL Florin Cîțu despre care a spus că este "urât și prost".

Ministrul Finanțelor a declarat la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, că este o adresare nepotrivită și a declarat că nu s-au auzit în microfoane și acuzele care ar au venit din partea liberalului.

Citește și: Referendum cu miză uriașă. Alex Coita: Cadou otrăvit pentru PNL

"Trebuie să discutăm într-un cadru puțin mai larg. Astăzi s-a folosit acest moment al discutării bugetului în Parlament pentru a se face fel de fel de declarații din partea opoziției în special pentru a vedea cineva din această țară că PSD-ul a votat ba împotriva a nu știu ce amendament legat de primării, proiecte, alocații, ăsta a fost singurul scop. (...) Nu se aud toate acuzele nejustificate și nu vorbesc numai de acuze față de mine, este vorba de acuze aduse unui Guvern al unei țări, acuze de genul că ați furat banii, că m-am dus la Moscova, că nu știu ce am făcut ieri la ședința miniștrilor de finanțe din Europa, sunt acuze foarte grave.  Puteam să folosesc și anumite ghilimele în exprimarea mea pentru a se înțelege exact ce am vrut să spun (...) Eu sunt genul de om care își asumă ceea ce spune și nu pot să mă ascund după funcție, poziție", a explicat Eugen Teodorovici. 

Citește și: Pleșoianu, scrisoare către Trump: Ne temem că nu mai...rezistăm prea mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel