EXCLUSIV  Tensiuni PNL - USR. Protestatarul Dide: Trebuie să înțeleagă un lucru! Nici măcar PSD nu a reușit!

Cristian Dide
Cristian Dide

Cristian Dide, cel care s-a aflat în prima linie atunci când a venit vorba despre protestele organizate la Bucureşti în ultimii ani, a vorbit, pentru DC News, despre situaţia politică din ţară, după alegerile europarlamentare din data de 26 mai. 

Cristian Dide a vorbit, pentru DC News, despre discuţiile în contradictoriu care au apărut între partidele care au obţinut cele mai multe voturi la europarlamentare, PNL şi USR. Dide apreciază că tensiunile se datorează, în bună măsură, lipsei de experienţă politică a celor de la USR. 

"Din punctul meu de vedere, USR-ul dă dovadă de lipsă de experienţă politică. Îi înţeleg, pentru că la fel ca şi electoratul lor, format din tineri, nu înţeleg că pentru a guverna ai nevoie de un compromis politic. Iar USR-ul trebuie să înţeleagă că dacă vrea puterea şi guvernarea trebuie să facă alianţe şi compromisuri indiferent de cei cu care îl vor face. Eu nu cred că USR va reuşi să aibă o majoritate parlamentară astfel încât să guverneze singuri. Nici măcar PSD-ul nu a reuşit acest lucru, a avut nevoie de ALDE. Îţi convine sau nu, trebuie să faci alianţe. Iar USR nu înţelege lucrul acesta. 

Dacă USR şi PNL nu vor reuşi să se înţeleagă până la alegerile parlamentare, va fi foarte grav şi PSD-ul va continua să deţină puterea", a declarat Cristian Dide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel