"PROST ești tu, îți spun direct!". SCANDAL Ștefănescu - Sighiartău

Sighiartau - Stefanescu
Sighiartau - Stefanescu

Un schimb de replici mai apăsat a avut loc la Antena 3. 

"PROST ești tu, îți spun direct!" i-a spus Codrin Ștefănescu lui Robert Sighiartău, care a tot invocat că secretarul general al PSD vorbește "mult și prost". 

Anterior, Sighiartău a spus că băncile vor crește comisioanele odată cu legile lui Daniel Zamfir, fiind contrazis de Codrin Ștefănescu, care i-a spus că "e o prostie ce spune, e învârtit cu cheia, vine în emisiune și spune tâmpenii". "Vorbiți mult și prost" i-a spus Sighiartău lui Ștefănescu. 

Codrin Ștefănescu i-a răspuns: "Prost ești tu, îți spun direct! Nu te uiți în oglindă? Vii cu tot felul de foi notate, citește naibii de pe foile alea și nu mai bate câmpii aici. Legea lui Zamfir e foarte bună, nu mai bate câmpii aici! Voi, ăștia care nu o susțineți, aveți interese". 

---- 

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a spus, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", că va candida pe aceeași funcție dacă va fi scoasă la concurs: "Dacă nu va fi scoasă la concurs, n-am pe ce să candidez". 

Robert Sighiartău, secretear general al PNL a afirmat: "Nu e așa mare democrație în PSD". "Ba să știți că e democrație mai mare decât la voi". "Cu Liviu Dragnea..." a afirmat Robert Sighiartău. 

"Stați liniștit că noi ne facem treaba, faceți-vă voi treaba care sunteți la guvernare, pentru că nimic nu se întâmplă" a continuat Robert Sighiartău. "Noi ne facem treaba și ne place foarte mult Opoziția pe care o avem." a spus Codrin Ștefănescu, adăugând: "Opoziția își bate joc în mod regulat de votul pe care l-a primit". 

Pariu: Pe cine cunoaște lumea

"Dimpotrivă, țara merge mult mai rău. Și întrebați oamenii de pe stradă. Cred că nu vorbiți cu oamenii" a spus Sighiartău în continuare. 

"Eu vorbesc cu oamenii tot timpul. Haideți să facem un pariu. Radu Tudor ne scoate în oraș, nu în București, unde vreți dvs. și vedem pe cine oprește lumea și ce ne spune lumea. S-ar putea să aveți o surpriză să nu vă cunoască nici naiba." a spus Codrin Ștefănescu. 

"Eu sunt secretar general al PNL, iar șeful dvs a spus despre dvs. niște lucruri nu tocmai plăcute apropo de colegialitate" a atacat Sighiartău. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel