Tăriceanu, urmărire penală. Șeful Senatului avertizează: Nu mă intimidează nimic

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu le-a transmis un mesaj, în direct, celor care vor să îi influențeze demersurile politice cu tactici precum informația apărută în presă, potrivit căreia DNA solicită începerea urmării penale a liderului Senatului în dosarul Microsoft.

Călin Popescu-Tăriceanu îi avertizează pe toți cei care vor să îi afecteze demersurile politice de faptul că nicio tactică de a lor nu îl va intimida.

Sub nicio formă cei care își imaginează că cu astfel de tactici mă vor îndoi, se înșală amarnic. Eu sunt unul dintre cei care au avut curajul să vorbească deschis în public despre abuzurile Statului paralel. Sigur că am fost luat în derâdere, dar în momentul în care au început să apară la suprafață ascultările telefonice ilegale, protocoalele secrete, cred că mulți dintre cei care tratau în derâdere aceste subiecte, au început să înțeleagă că această confruntare nu mai există nicăieri în Europa democratică și se aseamănă cu practicile comuniste din anii 50. 

Suntem adversarii unora care, în loc să câștige alegerile cu mijloace legale, vor să își pună maimuțoii și păpușile în posturile importante în stat, de decizie, dar care să fie manevrați din spate. Fac acest demers de ani de zile și nu mă intimidează nimic., a spus Călin Popescu-Tăriceanu, la România TV.

Vezi și: Tăriceanu, către Ciutacu: Remarca e corectă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel