Tăriceanu, despre întoarcerea în PNL. Răspuns pentru Rareș Bogdan care a amenințat cu demisia

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat dacă a luat în calcul să revenirea în PNL.

Liderul ALDE a subliniat că nu s-a pus problema revenirii sale în PNL. Amintim că în acest context europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat că dacă Tăriceanu s-ar întoarce în partid el va demisiona.

„Sunt foarte mulți colegi din PNL cu care mi-am derulat activitatea politică ani și ani de zile și care sigur ca și-ar dori (n.r. - ca Tăriceanu să se întoarcă în PNL). O dorință lăudabilă, să vadă mișcarea liberală întregită. Nici eu nu spun că nu ar fi bine ca mișcarea să fie unită. Numai ca drumurile noastre s-au despărțit din considerente ideologice în momentul în care PNL s-a hotărât să treacă cu arme și bagaje în Partidul Popular European, iar noi și o serie de colegi am zis că rămânem liberali”, a precizat Tăriceanu la România TV. 

În momentul în care i s-a amintit de declarația lui Rareș Bogdan, care a specificat că ar demisiona dacă Tăriceanu va reveni în PNL, liderul ALDE a precizat: „Lăsați-l pe Rareș Bogdan”.

„Eu cred în continuare cu convingere că în Romania există un spectru al alegătorilor cu o viziune liberală care au nevoie de un partid care să îi reprezinte. În momentul de fața ceea ce am hotărât, am anunțat public, e ca vom merge singuri în alegeri”, a concluzionat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel