Tânărul rom, bătut în Franța, a ieșit din comă

spital
spital

Adolescentul român de etnie romă bătut cu bestialitate la jumătatea lunii iunie la periferia oraşului Paris a ieşit din comă, duminică, vorbind şi fiind în stare bună, anunţă avocatul familiei.

Tânărul Gheorghe C., prezentat iniţial cu prenumele Darius, "se simte foarte bine", a declarat avocatul familiei, Julie Launois-Flacelière, scrie realitatea.net.

"A ieşit din comă şi nu mai prezintă risc vital. Vorbeşte, şi-a recunoscut familia, este pozitiv", a precizat avocatul.

"Este prematur să îi fie evaluate sechelele după ce a stat o lună în comă, dar memoria sa arată semne încurajatoare", a spus avocatul familiei.

VEZI ȘI: Tânărul rom linşat în Franţa începe să îşi revină

Tânărul, care trăia împreună cu familia şi alţi romi într-o casă abandonată, a fost găsit în seara de 13 iunie inconştient, abandonat într-un cărucior de supermarket, în apropiere de cartierul problematic La Cité des Poètes.

Prezentat mai întâi sub numele de Darius, în vârstă de 16 ani, ulterior s-a dovedit, potrivit unor surse concordante, că se numeşte de fapt Gheorghe, are 17 ani şi a fugit dintr-un centru de psihiatrie din România, pentru a se alătura părinţilor în Franţa, pe teritoriul căreia a pătruns sub o identitate falsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel