Tânărul rom linşat în Franţa începe să îşi revină

pacient.roman
pacient.roman

Starea de sănătate a tânărului de etnie romă linşat săptămâna trecută de persoane necunoscute, în Franţa, se îmbunătăţeşte, au anunțat medicii.

Doctorii de la spitalul din Paris unde e internat tânărul de etnie romă bătut cu bestialitate în Franţa au început să reducă dozajul sedativelor care îi sunt administrate, ceea ce înseamnă că încearcă să-l scoată din coma indusă.

Anchetatorii francezi n-au făcut nicio arestare până acum în cazul care a scandalizat întregul continent.

Sub titlul "Fotografiile care vor șoca Franța", cotidianul britanic The Daily Telegraph a publicat imagini cu adolescentul român de etnie romă, bătut cu brutalitate de 12 francezi și abandonat într-un cărucior de supermarket.

Un adolescent de etnie romă din România a fost găsit inconștient, vinerea trecută, la Pierrefitte-sur-Seine, în nordul Parisului. El a fost sechestrat de un grup de persoane care l-au bătut și, ulterior, abandonat într-un cărucior de supermarket. Tânărul român era bănuit că a jefuit apartamentul unei femei din cartier. 

Ministrul român de Externe, Titus Corlățean, a confirmat că persoana agresată este un adolescent român, dar a infirmat că numele său este Darius, așa cum se face referire la tânăr în presa română.

Linșajul adolescentului rom: Hollande reacționează. MAE cere explicații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel