Tabere gratuite pentru copiii din familiile afectate de inundaţii

Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunțat că vor fi organizate tabere gratuite pentru copiii şi pentru tinerii proveniţi din familiile afectate de inundaţii, prin proiectul "Solidaritatea".

"Ne preocupă situaţia copiilor din familiile afectate de inundaţii. La propunerea Ministerului Tineretului, vom aproba astăzi proiectul 'Solidaritatea', prin care vom organiza tabere gratuite pentru copiii şi pentru tinerii proveniţi din familii ale căror case au fost afectate de inundaţiile din această perioadă", a declarat Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a precizat că Ministerul Tineretului şi Sportului oferă 1.500 de locuri în centrele de agrement pentru organizarea acestor tabere. Totodată, şefa Executivului a mulţumit forţelor de intervenţie pentru solidaritatea şi profesionalismul de care au dat dovadă pe perioada inundaţiilor.

"Situaţia în ţară revine la normal. Vreau să le mulţumesc încă o dată forţelor de intervenţie, care au dat dovadă de solidaritate şi profesionalism în toată această perioadă", a mai spus Dăncilă


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25