Tabere gratuite pentru copiii din familiile afectate de inundaţii

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunțat că vor fi organizate tabere gratuite pentru copiii şi pentru tinerii proveniţi din familiile afectate de inundaţii, prin proiectul "Solidaritatea".

"Ne preocupă situaţia copiilor din familiile afectate de inundaţii. La propunerea Ministerului Tineretului, vom aproba astăzi proiectul 'Solidaritatea', prin care vom organiza tabere gratuite pentru copiii şi pentru tinerii proveniţi din familii ale căror case au fost afectate de inundaţiile din această perioadă", a declarat Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a precizat că Ministerul Tineretului şi Sportului oferă 1.500 de locuri în centrele de agrement pentru organizarea acestor tabere. Totodată, şefa Executivului a mulţumit forţelor de intervenţie pentru solidaritatea şi profesionalismul de care au dat dovadă pe perioada inundaţiilor.

"Situaţia în ţară revine la normal. Vreau să le mulţumesc încă o dată forţelor de intervenţie, care au dat dovadă de solidaritate şi profesionalism în toată această perioadă", a mai spus Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel