SUSPENDAT DOI ANI din USR pentru că a mâncat MICI îmbrăcat cu tricoul ”Dan Barna, președințe”. Primele explicații

Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna/ Foto Agerpres

Valentin Calciu a fost suspendat, pe o perioadă de doi ani, din USR, pentru că a mâncat mici îmbrăcat cu tricoul cu inscripția ”Dan Barna, președinte”. 

Calciu a fost acuzat nu doar că a mâncat mici îmbrăcat cu ”Dan Barna, președinte”, dar și că el ar fi fost ”autorul” grătarului, iar fapta s-ar fi petrecut chiar în spatele blocului unde locuiește. Valentin Calciu refuză categoric acuzațiile, dar recunoaște că a mâncat micii îmbrăcat cu tricoul ”Dan Barna, președinte”. 

Iată ce a spus, vineri, la B1 TV: 

”Era prin octombrie, nu mai știu exact. Eram în campanie electorală. Confirm informația, dar numai că trebuie să dau și o explicație. Eu veneam din campania electorală, când s-a întâmplat acest lucru. Nu am făcut eu grătarul, cum am fost acuzat de către președintele USR Vrancea, Mihăiță Lepădatu, chiar în spatele blocului meu. Se pot verifica aceste lucruri, pentru că grătarul nu este în spatele blocului meu, în primul rând, iar eu am fost invitat de niște prieteni, simpatizanți USR, care făceau grătar în momentul când eu mă întorceam din campanie electorală. Prietenii m-au invitat la grătar. Eu le-am spus că mă duc până acasă, pentru că făcusem foarte mulți kilometri în ziua aceea și mă strângeau încălțările. Mi-am luat o pereche de șlapi și acum m-am reîntors. Am uitat să îmi dau jos tricoul. Asta este, am uitat", a afirmat Valentin Calciu, vineri seară, în direct pe B1 TV, în emisiunea ”Bună, România!” moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Întrebat dacă era conștient de sancțiunile la care se expune atunci când a mâncat micii, Valentin Calciu a răspuns: ”Am citit statutul de n ori și nu apare nicăieri cum trebuie să fii îmbrăcat ca să nu periclitezi imaginea USR. Nu m-am gândit nicio secundă că voi periclita imaginea USR sau a domnului Dan Barna”, conform b1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel