Surse Realitatea TV: Viorica Dăncilă propune un Guvern cu 19 ministere - UPDATE

CExN al PSD a propus restructurarea Guvernului. Săptămâna viitoare ar merge premierul cu noua formulă a Guvernului în Parlament. 

UPDATE: Denise Rifai a anunțat varianta finală a noului Guvern, pe surse: 19 ministere ar urma să aibă noul Guvern Dăncilă, pe care premierul îl supune la vot săptămâna viitoare în Parlament, potrivit surselor. 

UPDATE: S-a votat în CExN PSD, transmite sursa citată, ca mâine să fie dat votul pentru ca Teodor Meleșcanu să ocupe funcția pentru președinte al Senatului. S-a votat și ca miercurea viitoare să meargă Guvernul în Parlament cu noua formulă. 

Potrivit Realitatea TV, decizia care s-a luat în CExN al PSD în această seară este de restructurare a Guvernului. Astfel, conform deciziei luate, noua formulă de Guvern va fi de 20 de ministere. În prezent, Guvernul are 24 de ministere. Restructurarea ar fi și pe placul lui Victor Ponta care, în urmă cu ceva timp, afirma că va da votul Guvernului în cazul în care Viorica Dăncilă  va veni cu o formulă simplificată. Astăzi, liderul Pro România a subliniat, din nou, că așteaptă restructurarea și că nu vor vota din nou Guvernul în forma actuală. 

”Pierdem electoral, trebuie să mergem în Parlament la vot, așa ieșim din defensivă. Miercurea viitoare intrăm în Parlament, la vot, cu restructurarea” a spus Viorica Dăncilă, în CExN PSD, potrivit Realitatea TV. 

În altă ordine de idei, Teodor Meleșcanu rămâne propunerea PSD pentru șefia Senatului. Valeriu Steriu va fi purtătorul de cuvânt al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel