Șumudică face spectacol în Turcia. Gaziantep este salvată

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Marius Șumudică a salvat de la retrogradare echipa Gaziantep din Turcia și a făcut transferuri cheie.

Gaziantep se afla pe locurile care duceau în liga secundă când Marius Șumudică a ajuns în Turcia. De asemenea, gruparea înregistrase patru eșecuri în primele etape din Super Lig.

Marius Șumudică a debutat cu un eșec pe banca lui Gaziantep. Echipa antrenorului român a fost învinsă de Kayserispor, scor 0-2. Cu toate acestea, gruparea din sudul Turciei a reușit să se impună în următoarele două partide și a ieșit din zona retrogradării. Este vorba de meciurile cu Istanbulspor AS, scor 2-0, și Samsunspor, scor 2-1.

Schimbarea începe cu Șumudică! De când a venit Marius Șumudică, echipa a demonstrat un progres semnificativ, mai ales în ultimele două partide.

Gaziantep, care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor în primele patru săptămâni de campionat , aproape că și-a revenit cu victorii împotriva lui İstanbulspor și Samsunspor. Este demn de remarcat faptul că se observă o schimbare la Gaziantep FK”, a notat presa turcă.

Transferurile lui Șumudică, lăudate

Gaziantep a avut o prestație slabă la început de sezon și din cauza faptului că mai multe transferuri au fost întârziate. În același timp, conducerea clubului a încercat să găsească un antrenor care să poată redresa situația din campionat și să o salveze pe Gaziantep de la retrogradare.

Gaziantep, care nu a putut face transferuri în perioada dorită de Erdal Güneș, a umplut golul mare din echipă prin 4-5 transferuri, așa cum a cerut noul antrenor Marius Șumudică.

Alături de Sumudica, au fost transferați Niță, Ogulcan, Drăguș, Morais și Nicolas N'Koulou, iar acești jucători și-au adus o mare contribuție la echipă. Echipa joacă pentru a câștiga. Deși mai au de lucrat, se fac mutări pentru a câștiga cu Șumudică. ”, au scris turcii de la olaymedya, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel