EXCLUSIV  Stroe Felix, SUCCES URIAȘ! Puțini știu aceste lucruri. Chirieac: Confirm ce ați spus!

Stroe Felix, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a vorbit la interviurile DC News despre una dintre cele mai mari realizări ale sale. 

Întrebat despre succesul RAJA Constanța și cum a reușit să atragă investiții și fonduri europene, Stroe Felix a mărturisit că rețeta a fost una simplă: foarte multă muncă.

„Rețeta a fost simplă: foarte multă muncă. Întotdeauna, viața mea a fost caracterizată de perseverență, de rigoare, sunt comandor în rezervă în marina militară. O bună parte din activitatea mea s-a desfășurat în marina militară și mi-au rămas ca și trăsături puternice rigoarea, organizarea și spiritul de disciplină. Nu în ultimul rând, capacitatea de a munci foarte mult fără să mă plâng”, a declarat Stroe Felix la interviurile DC News.

Candidatul Alianței PSD-ALDE-PNTCD-ADER la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Stroe Felix, a mai dezvăluit apoi ce înseamnă, de fapt, RAJA Constanța, din punctul de vedere al rezultatelor. 

„Într-adevăr, compania RAJA pe care o conduc astăzi și care este cel mai mare operator public de apă din România și unul dintre cei mai importanți operatori de apă din Europa centrală și de est, o spune Banca Mondială. 

În urmă cu mult timp, era o mică societate comercială care acționa în jumătate din județul Constanța. Este astăzi prezentă în opt județe din România, oferă servicii de calitate de apă, canalizare și epurare la mai mult de un milion și jumătate de cetățeni permanent.

Și-a făcut un titlu de onoare, un blazon din capacitatea de a absorbi fonduri europene. În ultimii 10 ani de zile, această companie a fost constant între primii 10 mari investitori din România. Nu vorbesc de operatori de apă, ci de societăți naționale, de ministere”, a declarat Stroe Felix.

Chirieac: Super performanță prea puțin cunoscută 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, după cele spuse de Stroe Felix, că „este o super performanță prea puțin cunoscută. Întâmplător, eu am aflat de RAJA Constanța și pot confirma lucrurile pe care le-ați spus, dar pare incredibil. Mai ales că sunt convins că marele public a aflat prea puțin despre performanța unui lider local care reușește să facă față unor corporații mari, importante, care sunt prin București sau în alte părți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel