Soţia prinsă cu amantul în camera de hotel. Bărbatul a fost omorât în bătaie

Un britanic în vârstă de 40 de ani a fost ucis în bătaie după ce a fost surprins în camera de hotel cu soţia unui grec. Incidentul a avut loc pe o insulă din Grecia.

Britanicul Iain Armstrong, în vârstă de 40 de ani, a fost surprins în camera de hotel cu soţia grecului Kostas Skarmeas, în vârstă de 54 de ani. Femeia a asistat la scenele de groază petrecute în camera hotelului. 

Soția lui Skarmeas a povestit totul poliţiştilor.

 "L-a ridicat din pat și a strigat: 'Ce faci cu soția mea?'. A început să-l lovească în față. Prietenul meu a căzut după prima lovitură și nu a ripostat. Încerca să-l calmeze. Strigam la soțul meu şi am încercat să-l opresc", a spus femeia. 

Aceasta le-a povestit anchetatorilor că după incident i-a spus lui Armstrong să meargă la spital, însă acesta a refuzat.  

A doua zi a fost găsit mort

Iain Armstrong era din Belton şi a lucrat ca manager la o companie de software. Acesta a murit în urma unei hemoragii cerebrale, potrivit presei locale.

Kostas Skarmeas le-a spus anchetatorilor că are remuşcări şi că l-a lovit doar de două ori. El a fost reţinut de poliţişti. Cazul a fost preluat de către procuroii de pe insula Kefalonia din apropiere.

Potrivit presei locale, Skarmeas se temea de faptul că soţia sa urma să-l părăsească. Mai mult, aceasta voia să o ia şi pe fiica lor în vârstă de opt ani. Soția grecului le-a spus poliţiştilor că Armstrong era un vechi prieten şi că a venit în Grecia ca să o viziteze, informează dailymail.uk. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel