Soția lui Volodimir Zelensky: Ucrainenii luptă acum în numele întregii lumi - FOTO

Foto: Instagram Olena Zelenska
Foto: Instagram Olena Zelenska

Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelensky, a vorbit despre soarta copiilor din Ucraina.

Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelensky, pare că se implică activ în a rezolva problemelor ucrainenilor care fig din calea războiului. Prima doamnă de la Kiev a postat pe contul săi imagini dureroase cu copii și a explicat cum încearcă celelalte țări să le asigure o viață  mai bună acum.

VEZI ȘI: Cine este soția lui Volodimir Zelensky, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. ”Prefer să fiu în culise" - GALERIE FOTO / VIDEO

"Este imposibil să rămâi calm când pacienții tineri de la Spitalul Național de Specialitate pentru Copii Okhmatdyt, care se ocupă de cele mai complicate cazuri din țară, sunt acum tratați în adăposturi anti-bombă. Dar copiii noștri vor avea condiții mai bune!

În prezent, primesc și procesez propuneri de ajutor umanitar din întreaga lume. Acestea abordează probleme precum tratamentele, adăpostul copiilor lipsiți de îngrijirea părintească, oferind condiții pentru ca tinerii să își continue educația.

Cu Polonia și Franța lucrăm la trimiterea copiilor ucraineni pentru tratament medical suplimentar și am inițiat deja procesul de trimitere a tinerilor pacienți în străinătate. Cu Turcia - cu privire la posibilitatea asigurării unui adăpost pentru orfani.

Cu Lituania discutăm despre ideea de a crea un hub educațional și cultural pentru copiii noștri. După ororile războiului și greutățile evacuării, au nevoie de o șansă de a socializa, de a comunica cu semenii, de a învăța și de a se adapta mai mult ca niciodată.

Olena Zelenska, discuții cu Bridget Macron și Emine Erdogan

Primesc ajutor și sprijin major de la colegii mei - primele doamne din alte țări. Cooperăm activ în această chestiune cu Prima Doamnă a Franței, Bridget Macron, și Prima Doamnă a Lituaniei, Diana Nausedene, primesc un mare sprijin de la Prima Doamnă a Turciei, Emine Erdogan și Agatha Duda, Prima Doamnă a Poloniei.

Mulțumesc Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Sociale pentru colaborare și răspuns rapid. Sunt recunoscătoare misiunilor noastre diplomatice străine pentru activismul și implicarea lor.

Copiii noștri se vor recupera, fără îndoială, fizic și emoțional, pentru a trăi vieți vesele într-o Ucraina pașnică. Este important să știm că nu suntem singuri pentru că ucrainenii luptă acum în numele întregii lumi.", a scris Olena Zelenska pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel