Sorin Grindeanu, la ședința PSD! Declarație explozivă despre REVENIREA în partid

Roxana Neagu / 29 dec 2019 / 19:20 Salveaza PDF Comentarii
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a fost invitat să revină în PSD. El a participat la ședința PSD Timiș. 

Sorin Grindeanu a intervenit la Digi24, unde a vorbit despre această prezență a sa la ședința PSD. Fostul premier a vorbit despre revenirea sa în partid, odată cu noul ”aer” din partid. Sorin Grindeanu a amintit că a fost membru în PSD din 1996 până în 2017, când a fost și exclus, excludere pe care a contestat-o: ”Da, am contestat-o în forurile interne ale PSD, având susținerea tuturor consilierilor județeni, tuturor primarilor din Timiș- sunt aproape 60, a tuturor parlamemtarilor. Să vedem, poate acum, cu noul aer, și nu o spun deloc ironic, poate după doi ani, va veni și rândul discutării acelei contestații făcute undeva în vara anului 2017.”

Întrebat dacă nu-și pierde funcția de conducere la ANCOM, dacă va fi reconfirmat membru al PSD, Sorin Grindeanu a răspuns că nu, pentru că va avea o perioadă în care poate ieși din incompatibilitate. 

”Cel mai important lucru, dincolo de persoana mea, e despre ceea ce vrea să facă stânga cu acest Congres din februarie. Eu le-am transmis și foștilor colegi de la Timiș și foștilor colegi de la București” a precizat Grindeanu. Despre prezența sa în biroul lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, Sorin Grindeanu a afirmat că a fost de multe ori: ”Am mers cu treburi legate de ANCOM”.  

Condițiile în care Grindeanu s-ar reîntoarce în PSD


Sorin Grindeanu a spus că este esențial ce dorește să facă stânga: ”Dacă dorește să revină la valorile europene, să se reapropie de cetățeni, să înceapă să respecte democrația internă de partid- pentru că asta au cerut colegii mei în acea vară în 2017, la Timiș, să știți că alegerea mea va fi foarte simplă, mă voi reîntoarce în partid”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28