Sorin Cîmpeanu a semnat încetarea activității a 14 consilieri ai lui Victor Ponta

Roxana Neagu / 13 noi 2015 / 20:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Paisprezece consilieri ai fostului premier Victor Ponta nu mai fac parte din Guvern. Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a semnat decizia de încetare a activității. 

György Frunda, Cristian Socol, Ionel Blănculescu, Titus Corlăţean, Mihnea Costoiu, Giuseppe Arlacchi, Haris Wajiha, Paolo Sartori, Anina Ciuciu, Ioan Lascăr,  Anamaria Puiu,  Haris Wajiha, Dragoş Andrei,  Daniel Dăianu şi Ioan Dan Gheorghiu sunt numele care au fost alături de Victor Ponta în Guvern. Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu, a semnat decizia de încetare a activității lor. 

Premierul interimar l-a eliberat, la cerere, pe Valentin Olimpiu Şoneriu, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Sorin Cîmpeanu a semnat decizia de aplicare a mobilităţii lui Lucian Dumitru din funcţia publică de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în funcţia publică temporar vacantă de secretar general în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. În plus, a mai semnat decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei de secretar general adjunct al Ministerului Justiţiei de către Monica Dragomir, citează Antena 3


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26