SONDAJ PNL. Ludovic Orban: PSD s-a prăbușit

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PSD s-a prăbușit în sondaje. 

”Ce pot să vă spun sută la sută este că PSD a scăzut sub 40%” a afirmat Ludovic Orban, la Digi24. Liderul PNL a subliniat că partidul nu comandă sondaje în momente critice, precum după căderea unui Guvern. 

”PSD s-a prăbușit cu 20%”

”PSD a câștigat cu 46% din voturi, iar în ianuarie, înainte de Ordonanța 13, ajunsese la 55%. PSD s-a prăbușit cu aproape 20 de procente în primul an de guvernare, în condițiile în care comportamentul normal al unui partid aflat la guvernare în primul an de guvernare e să-și mențină cota, că oamenii încă mai au răbdare. Scăderea unui partid la guvernare începe în al doilea an.” a afirmat Ludovic Orban. 

”La 48-50%, PSD va ieși mult mai prost”

”În cele două cercetări pe care le-am avut, creşte procentul celor care spun că participă la vot. Se apropie de 50%, ceea ce nu e mult, dar orice procent de prezență la vot de peste 40% dezavantajează PSD și avantajează dreapta. La 48-50%, cu siguranță PSD va ieși mult mai prost. Trebuie menționat și un lucru specific: sunt unii care spun că votează cu partidul de la putere, dar n-o fac efectiv.” a conchis președintele PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel