EXCLUSIV  SONDAJ la comanda PNL, dezvăluit de Cozmin Gușă! Orban, PRĂBUȘIT de USR-PLUS. Chirieac: Informații foarte grele

Cozmin Gușă  a oferit exclusivitatea momentului în emisiunea DCNews! 

”Ludovic Orban a aflat ieri dimineață situația din București, care se prezintă în felul următor. Conform sondajelor PNL, campionul politic al Bucureștiului este, la votul politic, USR-PLUS cu 38%, urmat de PSD între 28% și 29%, respectiv PNL, care a căzut la 22%. În acest moment, lupta s-a tripolarizat cu un PNL perdant, dar cu USR-PLUS la pupitru. Ceea ce va însemna o super-înfrângere pentru Ludovic Orban. 

Lucrurile nu stau la fel în lupta pentru primărie, Băsescu a rămas la 13-15%, dar Nicușor Dan, după dezvăluirile din ultimele zile, în acest moment, este pe trend descendent, la o cvasi-egalitate cu Gabi Firea, în jurul a 33%.” a spus Cozmin Gușă, care a dezvăluit că a ”pus mâna” ieri pe sondajul la comanda PNL, după vizita în Constanța a premierului.

”Sunt informații foarte grele pe care le dai” a punctat Bogdan Chirieac, care a subliniat că ”aceste cifre vor face valuri”. 

Sondajul a fost realizat alaltăieri, de tip CATI, a fost procesat ieri noapte, ca în după-amiaza zilei de ieri să fie rezultatele pe masa PNL, a spus Gușă. 

Vezi mai mult în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel