Şofer român de tir, acuzat de crimă în Italia

Un şofer român care a dormit în semiremorca parcată pe stradă e acuzat de omor, în Italia. Românul s-a culcat noaptea printre saltelele pe care le transporta în camion.

Un şofer român de camion e acuzat de omor în Italia, după ce a parcat TIR-ul pe şosea, noaptea. A oprit, fiind prea obosit, pe o stradă care de obicei ziua e foarte aglomerată şi a blocat o bună parte a carosabilului cu TIR-ul de 40 de tone. Apoi s-a dus în semiremorcă şi a adormit printre saltelele pe care trebuia să le livreze a doua zi, scrie observator.tv. 

Românul, acuzat de crimă deşi staţiona 

Dar dimineața, pe acea stradă aglomerată, prin Cesare Pavese din Cerasolo di Coriano, un italian în vârstă de 52 de ani, Alessandro Ardini, a intrat cu mopedul direct în remorca nesemnalizată, în timp ce se îndrepta spre serviciu.

Şoferu român în vârstă de 47 de ani a fost găsit responsabil pentru accidentul din iulie 2016 şi va fi judecat sub acuzația de omor stradal. Fiica victimei a apărut ca parte civilă la prima înfăţişare a procesului, scrie corriereromagna.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel