Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP - ION ȚIRIAC. Ion Țiriac este manager "sub acoperire" al Simonei Halep

Ion Țiriac este managerul "sub acoperire" al Simonei Halep de ceva vreme, perioadă în care fostul tenisman a ajutat-o pe constănțeancă să obțină mai multe contracte importante, scrie adevarul.ro.

Dacă Virginia Ruzici se ocupă de consiliere sportivă, omul de afaceri de 75 de ani şi-a asumat în ultimul timp rolul de "tutore" al Simonei Halep în afara terenului, continuă sursa citată, care oferă mai multe argumente în acest sens:

- încă de la semnarea contractului cu Dedeman, care i-a adus 500.000 de euro, Simona Halep a apelat la specialişti din cadrul holdingului deţinut de Ion Ţiriac.

- fostul jucător i-a intermediat locului 3 WTA conexiunea cu două companii germane, Adidas şi Porsche. Firma de echipament sportiv îi plăteşte româncei aproximativ un milion de euro pe an, în vreme ce fabricantul de automobile i-a oferit Simonei un bolid de 130.000 de euro, un avans din ceea ce ar putea însemna o viitoare colaborare.

Citește și: Sume fabuloase! Simona Halep și-a triplat câștigurile în 2014

- la două zile după finala de la Turneului Campioanelor 2014, Simona Halep a mers la Madrid, oraşul-reşedinţă al lui Ion Ţiriac atunci când vine vorba de operaţiuni sportive. În capitala Spaniei, sportiva a participat la o şedinţă foto pentru Adidas şi a primit cadou de la Real Madrid un tricou personalizat (vezi aici detalii).

- de acolo, Simona Halep a plecat la Paris, împreună cu Ion Ţiriac, unde au asistat la un meci din semifinalele turneului din capitala Franţei, câştigat de Novak Djokovic în faţa lui Kei Nishikori.

A refuzat un colos pentru Țiriac

În timpul turneului de la Wimbledon, Simona Halep a fost curtată de reprezentanţii IMG World, cea mai importantă companie de management sportiv din lume, care îi reprezintă, printre alții, pe Maria Sharapova sau Novak Djokovic. Discuţiile dintre sportiva noastră şi IMG World nu s-au concretizat printr-un contract, tocmai pentru că Simona Halep colabora cu Ion Ţiriac, mai notează cotidianul citat.

Becker și Năstase, sub aripa lui Țiriac

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai respectaţi manageri din lumea tenisului. După retragerea din activitate, el a fost antrenor şi manager pentru mai multe nume mari din circuitul masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic sau Marat Safin.

Citește și: Gest superb făcut de Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel