Simona Halep - Eugenie Bouchard, rezultat final la Australian Open - LIVE TEXT

Rodica Mitu / 18 ian 2018 / 07:59

Simona Halep, numărul 1 WTA, a învins-o pe Eugenie Bouchard, numărul 112 WTA, joi, 18 ianuarie. Prin urmare, s-a calificat în turul trei la Australian Open.

Simona Halep - Eugenie Bouchard SET 2 (6-2)

Halep - Bouchard 6-2. Câștigă HALEP!

Halep - Bouchard 5-2. Halep se distanțează.

Halep - Bouchard 4-2. Halep se apropie de victorie. Profită de greșelile adversarei.

Halep - Bouchard 2-2. Game Halep!

Halep - Bouchard 1-2. Primul game câștigat de Bouchard pe propriul serviciu.

Halep - Bouchard 1-1. Bouchard continuă să lupte.

Halep - Bouchard 1-0. Liderul WTA începe foarte bine și setul doi, cu un game câștigat pe serviciul advers.


Simona Halep - Eugenie Bouchard SET 1 (6-2)

Halep - Bouchard 6-2. Simona câștigă primul set.

Halep - Bouchard 5-2. BREAK Halep! Simona se regăsește în joc.

Halep - Bouchard 4-2. BREAK Bouchard.

Halep - Bouchard 4-1. BREAK Halep. Sportiva din Constanța se distanțează.

Halep - Bouchard 3-1. Numărul 1 WTA profită de greșelile adversarei.

Halep - Bouchard 2-1. BREAK Halep!

Halep - Bouchard 1-1. Bouchard nu pierde timpul și se concentrează foarte bine.

Halep - Bouchard 1-0. BREAK Halep! Liderul WTA a început excelent primul set.


Știrea inițială

Simona Halep – Eugenie Bouchard, rezultat final la Australian Open - LIVE TEXT. Meciul Simonei cu Bouchard va avea loc pe "Margaret Court Arena". Liderul WTA are o misiune dificilă, în contextul accidentării din primul tur, când a călcat strămb. Cu glezna bandajată, constănțeanca a continuat atunci să joace. Există semne de întrebare cu privire la condiția ei medicală. "Totul e OK, e OK", au fost cuvintele Simonei Halep, după ce a primit diagnosticul. La şedinţa de pregătire de miercuri, a folosit gheaţă, pentru a reduce inflamaţia.  

Simona Halep – Eugenie Bouchard, rezultat final la Australian Open - LIVE TEXT. "Meciul cu Bouchard este unul normal, nu simt nimic special. Ştiu cum joacă, dar nu ne-am mai întâlnit de mult, de la Wimbledon 2014. Ştiu că stă pe linia de fund, că încearcă să lovească foarte rapid. Trebuie să fac acelaşi joc ca de obicei, să fiu agresivă şi să încerc să o mişc. Trebuie să fiu atentă și agresivă și să-mi fac jocul. Trebuie să fiu atentă la mine, nu la ce joacă ea", a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep – Eugenie Bouchard, rezultat final la Australian Open - LIVE TEXT. "Este întotdeauna o provocare să joci contra celor mai valoroase jucătoare din circuit, va fi o şansă bună de a-mi evalua forma din acest moment. Voi juca fără presiune", a declarat Bouchard, potrivit lapresse.ca, pentru ca apoi să admită că nu se află la nivelul ideal: "Ştiu că mai am mult de muncit. Unele obiceiuri sunt foarte greu de schimbat, muncesc cu echipa mea la acest lucru. Vreau să joc cât mai multe meciuri posibil, şi ar trebui să joc mai multe turnee mici din cauza locului pe care mă aflu în clasamentul WTA".

Simona Halep – Eugenie Bouchard, rezultat final la Australian Open - LIVE TEXT. Dacă o va învinge în turul doi pe Eugenie Bouchard, Simona Haleo o va întâlni în runda următoare pe Lauren Davis. Ocupă locul 76 în ierarhia WTA și a câștigat un singur turneu în carieră, la începutul acestui an, la Auckland.

[citeste si]

Simona Halep – Eugenie Bouchard, rezultat final la Australian Open - LIVE TEXT. Până atunci, Simona Halep trebuie să o învingă pe Eugenie Bouchard. Confruntarea dintre cele două sportive va fi transmisă în format LIVE TEXT pe DC News.