SIMONA HALEP - ANNIKA BECK 4-6, 6-4, 6-3, în TURUL 1 de la SHENZHEN - LIVETEXT

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep a jucat luni dimineață primul meci oficial din sezonul 2015. Românca s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen, după o victorie extrem de muncită în primul tur, în fața nemțoaicei Annika Beck (locul 53 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - ANNIKA BECK 4-6, 6-4, 6-3


Simona Halep a început bine meciul și a avut mai multe șanse de break în debutul primului set. Cea care a reușit însă break-ul a fost Annika Beck, la 3-3. Nemțoaica și-a păstrat avantajul până la finalul setului, pe care l-a câștigat cu 4-6.

Scenariul s-a repetat în actul secund, doar că Beck a reușit break-ul mai devreme, la 1-1. Au urmat serii de câte două game-uri reușite de ambele sportive, iar Halep a fost într-o situație extrem de delicată, când la 3-3 germanca a făcut 3-4 și urma să servească pentru 3-5 în setul secund. Sportiva noastră a reușit însă să se monteze exemplar și a revenit, câștigând al doilea act și trimițând partida în setul trei.

În decisiv, principala favorită a turneului a avut emoții până la 2-3 pentru adversară, care urma la serviciu. Românca a reușit însă break-ul și nu a mai pierdut niciun game până la finalul partidei.

În optimile de finală de la Shenzhen, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva (locul 588 WTA). 

Vezi aici detalii despre adversara Simonei Halep din optimile de finală de la Shenzhen

----------------------

Iată desfășurarea LiveText a meciului dintre Simona Halep și Annika Beck:

- 6-3: Simona Halep își câștigă propriul serviciu fără emoții și se impune cu 6-3 în setul decisiv al partidei cu nemțoiacă Annika Beck.

- 5-3: Simona Halep mai reușește un break și servește pentru câștigarea meciului și calificarea în optimile de finală de la Shenzhen.

- 4-3: Sportiva noastră revine la conducerea setului decisiv, după ce a reușit câteva puncte de excepție, ce păreau pierdute, și a condus cu 40-0.

- 3-3: Halep reușește câteva lovituri foarte bune și face re-break. E 3-3 la jumătatea setului decisiv, iar sportiva noastră servește.

- 2-3: Nemțoaica profită de erorile comise de Halep și reușește primul break din setul decisiv, trecând la conducere.

- 2-2: Annika Beck câștigă pe propriul serviciu un game foarte disputat și egalează la 2.

- 2-1: Simona Halep revine la conducere în decisiv. Punctele dintre cele două jucătoare sunt tot mai intense, iar schimburile de mingi sunt tot mai lungi.

- 1-1: Beck a egalat într-un game în care Simona Halep a dat primele semne evidente de nervozitate. După punctul de 40-15, când a comis o nouă greșeală neforțată, românca a dat pur și simplu de pământ cu racheta sa, lovind de mai multe ori suprafața de joc.

- 1-0: Simona Halep câștigă cu 40-15 primul game al setului decisiv.

- Setul decisiv începe cu Simona Halep la serviciu.

----------------------

- 6-4: Simona Halep câștigă setul 2 și împinge meciul cu Annika Beck în decisiv. Românca a condus cu 30-0 și a mai irosit o minge de set, înainte de a se impune în actul secund.

- 5-4: Halep își adjudecă un game la 0, încheiat cu un ace.

- 4-4: Simona Halep face din nou re-break și rămâne în set.

- 3-4: Nemțoaica face break și revine la conducerea setului secund, într-un game început cu o dublă greșeală de Halep și continuat cu un schimb superb de mingi pe care românca și l-a adjucat, în zadar însă.

- 3-3: Beck își câștigă serviciul și egalează la 3.

- 3-2: Românca pare că a revenit mai concentrată în teren după pauza de la 1-2. Lovește mai atent și face mai puține greșeli.

- 2-2: Halep face re-break și egalează.

- 1-2: Sportiva noastră comite tot mai multe greșeli neforțate și îi permite adversarei să preia conducerea.

- 1-1: Annika Beck își face serviciul și egalează în startul actului secund.

- 1-0: Halep câștigă fără prea mari probleme primul game al setului 2.

----------------------

- 4-6: Beck face game alb și câștigă un set în care a jucat foarte bine de pe linia de fund. Nemțoaica a încercat să lungească punctele cât mai mult, în așteptarea greșelii lui Halep, care de multe ori a venit.

- 4-5: Românca și-a făcut destul de greu serviciul, însă germanca va servi pentru set.

- 3-5: Simona Halep continuă să îi ofere puncte cadou adversarei sale. Românca a salva o minge de break și a egalat la 40, însă greșelile neforțate au făcut-o să mai piardă un game.

- 3-4: Beck face primul break al meciului, într-un game în care Halep a greșit nepermis de mult, comițând inclusiv o "dublă".

- 3-3: Simona Halep a condus din nou cu 40-15 pe serviciul advers, însă Annika Beck a revenit și a egalat din nou. Nemțoaica are tot mai mari probleme în a-și adjudeca serviciul.

- 3-2: Sportiva noastră și-a câștigat serviciul la 0.

- 2-2: Cel mai frumos game de până acum. Nemțoaica a câștigat un schimb lung de mingi, după care Halep a revenit și a avut 40-15 pe serviciul advers. Beck a anulat însă cele două mingi de break și a egalat la 2.

- 2-1: Românca a revenit în avantaj.

- 1-1: Nemțoaica a egalat după un game adjudecat la avantaj, în care sportiva noastră a comis mai multe erori neforțate.

- 1-0: Simona Halep a câștigat fără prea mari emoții primul game al meciului, 40-30.

- 07:55 - A început meciul Simona Halep - Annika Beck, din turul 1 de la Shenzhen. Românca servește.

----------------------

- 07:45 - Cele două sportive au ieșit la încălzire pe centralul de la Shenzhen.

- 07:35 - Partida Zvonareva - Peng s-a încheiat, scor 4-6, 6-4, 6-3, astfel că meciul Simonei Halep cu Annika Beck va începe în doar câteva minute.

- 06:50 - Simona Halep va intra pe arena centrală de la Shenzhen în jurul orei 7:30, în condițiile în care meciul dintre Zvonareva și Peng va fi decis în setul decisiv (scor 4-6, 6-4).

- 06:30 - Meciul dintre Simona Halep și Annika Beck va începe pe terenul central de la Shenzhen, imediat după încheierea confruntării Zvonareva - Peng, scor 4-6, 4-2.

----------------------

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep este principala favorită a turneului de la Shenzhen, unde în primul tur o întâlnește pe nemțoaica Annika Beck (locul 53 WTA).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Românca de pe locul 3 WTA va debuta în China luni, 5 ianuarie, de la ora 06:30. Meciul dintre Simona Halep şi Annika Beck va fi transmis în format LIVETEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. După Simona Halep, a doua favorită a turneului dotat cu premii totale în valoare de 500.000 de euro este cehoiaca Petra Kvitova (locul 4 WTA).

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Pe lângă Simona Halep, luni vor mai debuta la Shenzhen alte două românce - Irina Begu şi Monica Niculescu. Begu o va întâlni pe Katerina Siniakova (locul 84 WTA), iar Niculescu va juca împotriva Paulei Hercog (locul 97 WTA).

Vezi și: Simona Halep a aflat adversara din primul tur la Shenzhen Open 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel