Ciolacu, ședință secretă în PSD. Plan pentru înlăturarea lui Dăncilă - Antena 3

Dăncilă - Ciolacu
Dăncilă - Ciolacu

Marcel Ciolacu i-ar fi chemat, la o întâlnire de taină, după ora 19:00, pe toți liderii de organizații care nu sunt apropiați de Viorica Dăncilă. 

Întâlnirea va avea loc în biroul lui Marcel Ciolacu. El va discuta cu liderii care nu-i sunt apropiați Vioricăi Dăncilă sau cu cei care sunt nemulțumiți de rezultatul alegerilor prezidențiale pentru organizarea unui Congres extraordinar în ianuarie, cel mai probabil. 

Planul este ca mâine seară, la CExN, ei să-i ceară demisia Vioricăi Dăncilă, o demisie pe care liderul PSD o exclude. În realitate, planul ar fi mai amplu. Marcel Ciolacu ar dori să fie președinte interimar al PSD până la alegerea unei noi conduceri. 

El are în vedere ca viitorea conducere să fie una colectivă, compusă din cinci președinți executivi, nu unul, ca astăzi. 

Eugen Teodorovici, actualul președinte executiv, este considerat prea apropiat de Victor Ponta. Prin urmare, el ar urma să nu se numere printre cei care vor fi la conducere. 

Firea, Stănescu și Bădălău sunt printre numele care ar urma să obțină funcțiile de președinți executivi, conform Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel