Şedinţă pregătitoare de Guvern, astăzi, la Palatul Victoria

Luni, 19 iunie, o şedinţă pregătitoare de Guvern va avea loc, la ora 12.30, la Palatul Victoria, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Victor Ponta, secretarul general al Executivului, anunţase în weekend că la începutul acestei săptămâni se va desfăşura o şedinţă pregătitoare de Guvern în vederea reglării părţii de avizare a unor proiecte de acte normative care trebuie adoptate urgent în şedinţa de Guvern.

„Astăzi (sâmbătă - n.r.) am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului şi mâine (duminică - n.r.) vom avea o listă clară a acelor acte normative care trebuie adoptate fără întârziere. E vorba aici de fonduri europene, de diverse acte ale Guvernului care nu pot fi întârziate până se lămureşte situaţia politică în Parlament a Guvernului. Luni vom avea o şedinţă pregătitoare să vedem exact partea de avizare. Sunt miniştri care şi-au delegat atribuţiile unor secretari de stat, sunt alţi miniştri care nu şi le-au delegat şi ei personal vor face partea de avizare. Şi tot ce este absolut urgent, repet, absolut urgent, şi care nu suferă amânare, voi prezenta premierului (...), în aşa fel încât indiferent de situaţia politică să nu pierdem bani pentru ţară, să nu pierdem acţiuni care nu pot să aştepte", declara Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel