Şedinţă Guvern. Modificarea Codului fiscal, adoptată miercuri - UPDATE

Rodica Mitu / 08 noi 2017 / 07:21 Salveaza PDF Comentarii

Guvernul urmează să adopte, miercuri, 8 noiembrie, în cadrul şedinţei săptămânale, modificarea Codului fiscal. 

Marţi, la Palatul Parlamentului, premierul Mihai Tudose a declarat că transferul contribuţiilor de la angajator la angajat se va face prin ordonanţă în şedinţa de guvern de miercuri.

Luni, la Parlament, ministrul Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, a declarat, la rândul său, că proiectul de ordonanţă privind modificarea Codului fiscal va fi discutat în reuniunea săptămânală a Executivului. "Am avut o discuţie cu premierul. Premierul a purtat o discuţie la partid şi miercuri va avea loc şedinţa de guvern aşa cum a fost anunţată şi care va include şi ordonanţa ce a fost citită în primă lectură, exact cum este, cu transferul contribuţiilor", a precizat Mişa. 

[citeste si]

Potrivit acestuia, şedinţa extraordinară de guvern pentru dezbaterea ordonanţei de modificare a Codului fiscal anunţată pentru luni a fost amânată deoarece au fost "nişte întârzieri la avize", dar în momentul de faţă există toate avizele.  

UPDATE: Şedinţa de Guvern se va desfăşura miercuri, de la ora 13.00, a anunţat Biroul de presă al Executivului. Iniţial, întâlnirea membrilor Cabinetului Tudose era programată la ora 15.00.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3