Şedinţă Guvern. Modificarea Codului fiscal, adoptată miercuri - UPDATE

Guvernul urmează să adopte, miercuri, 8 noiembrie, în cadrul şedinţei săptămânale, modificarea Codului fiscal. 

Marţi, la Palatul Parlamentului, premierul Mihai Tudose a declarat că transferul contribuţiilor de la angajator la angajat se va face prin ordonanţă în şedinţa de guvern de miercuri.

Luni, la Parlament, ministrul Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, a declarat, la rândul său, că proiectul de ordonanţă privind modificarea Codului fiscal va fi discutat în reuniunea săptămânală a Executivului. "Am avut o discuţie cu premierul. Premierul a purtat o discuţie la partid şi miercuri va avea loc şedinţa de guvern aşa cum a fost anunţată şi care va include şi ordonanţa ce a fost citită în primă lectură, exact cum este, cu transferul contribuţiilor", a precizat Mişa. 

[citeste si]

Potrivit acestuia, şedinţa extraordinară de guvern pentru dezbaterea ordonanţei de modificare a Codului fiscal anunţată pentru luni a fost amânată deoarece au fost "nişte întârzieri la avize", dar în momentul de faţă există toate avizele.  

UPDATE: Şedinţa de Guvern se va desfăşura miercuri, de la ora 13.00, a anunţat Biroul de presă al Executivului. Iniţial, întâlnirea membrilor Cabinetului Tudose era programată la ora 15.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel