SEBASTIAN GHIȚĂ candidează la șefia PSD. Sebastian Ghiță, PRIMA REACȚIE

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea candidează pentru conducerea PSD. Într-o intervenție telefonică la România TV, Sebastian Ghiță a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

"Este o chestiune extrem de importantă. Noi vrem ca Victor Ponta să ajungă președintele României. Marți seară am avut o discuție lungă cu Liviu Dragnea. Am cântărit foarte bine evenimentele care s-au întâmplat ieri la partid. Inițial toți zisesem că nu vom genera discuții despre șefia PSD decât după ce Victor Ponta va ajunge președintele țării. Pentru că astfel de discuții au apărut deja în spațiul public, am decis cu Liviu Dragnea să anunțăm că după ce Victor Ponta va ajuge președintele României, foarte rapid, la Congresul PSD, ne vom depune candidaturile. Eu voi candida la funcția de președinte executiv PSD. Cred că acest lucru ne ajută și în această campanie. Și eu, și Liviu Dragnea muncim de mult timp în această campanie. Credem că vom reuși  să obținem rezultatul dorit: Victor Ponta, președinte", a zis Sebastian Ghiță la România TV.

VEZI ȘI: SEBASTIAN GHIȚĂ și LIVIU DRAGNEA candidează la șefia PSD. Reacția Gabrielei Firea

"Nu este de ajuns doar să îți dorești să candidezi, trebuie să te mai susțină și o organizație. Sunt convins că vor exista și contracandidați. Un partid riguros și sănătos trebuie să aibă competiție, dar am toată încrederea în acest tandem: Liviu Dragnea-Sebastian Ghiță", a mai zis Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel