Se clatină scaunul lui Toader? Chirieac: Singurul care poate răspunde...

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Liderii PSD se pregătesc să facă schimbări în componența Guvernului și se discută despre o posibilă înlocuire a ministrului Justiției, Tudorel Toader. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit la România TV despre posibila schimbare a ministrului Justiției că este presiune internă întreținută de presiunea din exterior, dar lipsită de argumente și bazată doar pe lozinci, invocându-se măsuri care au afectat independența justiției, fără a fi argumentate, fără a se spune care este articolul care afectează independența justiției. 

”Singurul care poate răspunde, cu cartea în mână, acestor lozinci este Tudorel Toader. Trebuie să fii profesor universitar autentic, de forță, pentru că este singurul mod în care poți combate politicianismul unora de la Bruxelles în acest fel. Și atunci, Tudorel Toader, indiferent de nemulțumirile din țară, nu poate fi schimbat. Trec peste faptul că, o să vedeți și după remanierile din Guvern, că pleacă doamna Plumb, doamna Intotero la Bruxelles. O să vedeți cât de greu va numi Klaus Iohannis miniștri în locul lor. Ne prinde toamna. Ne prinde toamna la Fondurile Europene fără ministru. Vă dați seama că, la Justiție, singura propunere acceptabilă este doamna Raluca Prună”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, joi, în direct la România TV. 

Vezi și: 

Sondaj. Scor incredibil de strâns. Prezența la alegeri și opțiunile de vot ale românilor

Scandal de amploare și bătaie cu bâtele în fața unui sediu de poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel