Scrisoare către Pintea, manipulare? ”Pe mine nu m-a întrebat nimeni!”

Rozalina Lepădatu, președinte APAA, scrie, pe Facebook cum, într-o scrisoare adresată ministrului Sorina Pinea, este menționată susținerea APAA. 

Situația este ciudată, pentru că Rozalina Lăpădatu subliniază că ea nu a fost întrebată de nimeni pentru această susținere. 

”Vineri după-amiază pe Hotnews a fost publicată o scrisoare deschisă adresată d-nei ministru Sorina Pintea. Scrisoarea a fost scrisă de către Institutul pentru Politici Publice (IPP) și se cere majorarea bugetului pentru medicamente. Surpriza apare în textul scrisorii unde se afirmă că demersul are susținerea Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților și a Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune - APAA. Ei bine, pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă susțin sau sunt de acord cu mesajul din scrisoarea deschisă. Oare cei de la IPP mă cunosc atât de bine încât nu mai au nevoie de acceptul meu? Știu ei mai bine ca mine ce trebuie să declar?! Doar eu am o problemă de etică cu acest tip de abordare? Sună a manipulare sau mi se pare? Pentru că am mulți prieteni jurnaliști în listă chiar mă interesează părerea lor. Am postat acest mesaj abia astăzi pentru că am așteptat o dezmințire din parte IPP, dar n-a fost să fie. Vasile Barbu tie ti-au cerut acordul înaintea publicării scrisorii?” a scris președintele APAA, Rozalina Lăpădatu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel