EXCLUSIV  Scandal pe procentele USR și AUR. Chirieac, către Ciuvică: Lăsați calomniile! video

Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac, analistul politic care, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”, joacă rolul USR-istului, au avut un schimb de replici despre procentele partidului condus de Cătălin Drulă.

„Noi, USR, cum vi se pare că stăm?”, a spus Bogdan Chirieac, iar Mugur Ciuvică a zis: „Mi se pare că totul este bine. Sunteți la 6-7% în sondaje”.

Analistul politic a zis că: „USR este la 11%. Nu ne mai calomniați! Și încă nu am început campania. Lăsați calomniile”, iar președintele Grupului de Investigații Politice a replicat: „Poate împreună cu UDMR să faceți 11%, ceea ce este bine, nu este rău. Vă bate AUR la fund, acesta fiind un meci între pierzători - adică meciul între AUR și USR. USR nu va mai pupa guvernare mult timp de acum încolo. Și nici AUR nu va ajunge la guvernare. Și în bătaia pierzătorilor, AUR bate USR. Nici AUR nu a mai făcut nimic. Acum na... cât să plimbe și ei 2000 de oameni prin toată România la mitinguri?”

„Sunteți pricinos. George Simion face audiență”, a zis Bogdan Chirieac.

„Poate face, n-am zis că nu face audiență, dar activitatea lui politică, din ultima perioadă, aceasta este: ia două-trei mii de oameni pe care îi plimbă cu autocarul: ba îi duce la miting, ba la nuntă”, a mai spus Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Ciolacu, declarațiile săptămânii despre rotativă. Chirieac: „A făcut ce trebuia. A dat un semnal de înțelepciune” / Ce spune Ciuvică - https://www.dcnews.ro/ciolacu-declaratiile-saptamanii-despre-rotativa-chirieac-a-facut-ce-trebuia-a-dat-un-semnal-de-intelepciune-ce-spune-ciuvica_904760.html

VEZI ȘI: Unde se teme Mugur Ciuvică să fie la cutremur / video - https://www.dcnews.ro/unde-se-teme-mugur-ciuvica-sa-nu-l-prinda-cutremurul-video_904753.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel