EXCLUSIV  Ciolacu, declarațiile săptămânii despre rotativă. Chirieac: „A făcut ce trebuia. A dat un semnal de înțelepciune” / Ce spune Ciuvică

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a făcut niște declarații prin care arată înțelepciune, spune Bogdan Chirieac. În mare parte, și Mugur Ciuvică interpretează „aproape” la fel ca analistul DC News.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, la Antena 3 CNN, că nu știe dacă rotația premierilor va fi exact pe data de 25 mai.

„Nu știm dacă va fi exact pe data de 25 mai și este corect să fie așa, pentru că am făcut o analiză împreună cu primul ministru, cu ministrul fondurilor, cred că prioritatea 1 este atât pentru Executiv, cât și pentru legislativ - jaloanele PNRR", a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, nu trebuie perturbată sub nicio formă activitatea Guvernului și a Parlamentului. Întrebat ce mize sunt în afară de schimbarea premierului, Marcel Ciolacu a spus că în această rotație „cea mai importantă miză este să avem și în viitor un guvern în care românii să aibă încredere".

 

Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au comentat declarațiile făcute de Marcel Ciolacu.

 

„Ciolacu a dat semnalul că nu va face probleme la rotativă, ceea ce este foarte corect, este chiar o dovadă de sinceritate. Oricum... și eu vă spun de atâtea luni aici, la emisiune, că Marcel Ciolacu nu va face scandal legat de rotativa la Palatul Victoria. Dacă se face rotativa, bine, dacă nu se face, iarăși bine, asta este ideea”, a spus Mugur Ciuvică.

 

Bogdan Chirieac este de părere că este foarte bine că Marcel Ciolacu pune stabilitatea politică a României mai presus de schimbările care ar putea urma pe 25 mai 2023, mai ales cu un război la graniță.

 

„Să știți că toți partenerii importanți ai României apreciază acest lucru, adică apreciază stabilitatea politică din România. Eu cred că Marcel Ciolacu a făcut ce trebuia. A dat un semnal de înțelepciune”, a zis Bogdan Chirieac la DC News și DC News TV, în emisiunea „Miercurea Neagră”.

 

„Semnal de cumințenie”, a zis Mugur Ciuvică.

 

„Și nu este bine? Vreți doar bătaie și scandal?”, a continuat Bogdan Chirieac.

 

„Eu doar constat. Ba este bine așa decât să avem alte lucruri. Dar nu este bine în mod normal. Avem o coaliție formată din oameni cuminți”, a conchis Mugur Ciuvică.

 

Vedeți aici emisiunea integrală:

 

VEZI ȘI: Unde se teme Mugur Ciuvică să fie la cutremur / video - https://www.dcnews.ro/unde-se-teme-mugur-ciuvica-sa-nu-l-prinda-cutremurul-video_904753.html

CITEȘTE ȘI: Ziua de naștere, liberă. Mircea Badea: Eu am muncit în toate zilele, chiar și în cârje / Chirieac: Când populismul nu are limite, situația poate deveni dramatică - https://www.dcnews.ro/ziua-de-nastere-libera-mircea-badea-eu-am-muncit-in-toate-zilele-chiar-si-in-carje-chirieac-cand-populismul-nu-are-limite-situatia-poate-deveni-dramatica_904721.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel