Scandal pe Codul Rutier! Ponta îi dă ultimatum lui Stroe

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a cerut schimbarea proiectului privind Codul Rutier şi i-a dat un ultimatum ministrului de Interne, Radu Stroe.

Victor Ponta nu este de acord cu modificările propuse pentru noul Cod Rutier, spunând că aceste schimbări sunt de formă, nu şi de fond. Drept urmare, prim-ministrul a cerut schimbarea proiectului, scrie antena3.ro.

Ponta i-a dat un ultimatum până săptămâna viitoare ministrului de Interne, Radu Stroe, spunând că dacă nu vor fi operate modificările, noul Cod Rutier va trece ca proiect de lege transmis Parlamentului spre dezbatere și nu promovat ca ordonață de urgență.

Premierul i-a mai cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, să detalieze modul în care autorităţile locale vor comunica cu reprezentanţii poliţiei pentru încasarea sumelor provenite din amenzi, afirmă surse guvernamentale, scrie Mediafax.

"În discuţie, premierul a arătat că, în afară de amenzi, nu există alte modificări de substanţă faţă de legislaţia actuală care să promoveze măsuri împotriva accidentelor rutiere", au afirmat sursele prezente la discuţie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel