Scandal la American Airlines. Iepure uriaș, mort în cala unui avion

Un exemplar rar de iepure uriaș a murit în cala unui avion Boeing 767 al companiei United Airlines pe ruta dintre Londra și Chicago, un incident care afectează din nou imaginea companiei americane, relatează miercuri AFP.

Simon, care avea o lungime de 90 de centimetri, a fost găsit mort în cușca lui după ce avionul a aterizat pe aeroportul din Chicago. Fiu al Darius, considerat cel mai mare iepure din lume (1,32 metri), Simon era menit să-i succeadă tatălui său și să stabilească un nou record mondial, potrivit lui Annette Edwards, care se ocupă cu creșterea iepurilor. 

Annette Edwards a asigurat că Simon era într-o formă fizică bună și că făcuse un control medical veterinar cu trei ore înainte de zbor. "Ceva ciudat s-a întâmpla în timpul zborului și vreau să știu ce anume", a declarat ea într-un interviu acordat ziarului britanic The Sun.

"Am trimis iepuri în diferite părți ale lumii și și nimic de acest fel nu s-a întâmplat vreodată", a asigurat Annette Edwards. "Clientul care l-a cumpărat pe Simon este celebru și este supărat din cauza incidentului ", a precizat femeia, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel