Scandal în Cupa Davis. Cel mai bun jucător român, neconvocat

Victor Hănescu
Victor Hănescu

Echipa de Cupa Davis a României este în centrul unui scandal, cu numai câteva zile înainte de confruntarea cu reprezentativa similară a statului Danemarca. Întâlnirea va conta pentru primul tur al Grupei I Euro Africană din Cupa Davis 2013.

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciprian Porumb a declarat marţi, pentru Mediafax, că a făcut eforturi pentru a-l aduce în lot şi pe Victor Hănescu, la meciurile cu Danemarca, din 1-3 februarie, dar nu s-a putut ajunge la un consens.

Tenismanul Victor Hănescu, care nu a fost convocat în echipa de Cupa Davis a României, a declarat, miercuri, la sosirea în ţară de la Australian Open, că simte că i s-a făcut o nedreptate.

„Am spus de la bun început că îmi doresc din tot sufletul să particip în echipa României la Cupa Davis, de aceea am fost mai mult decât surprins să aflu din presă ca nu fac parte din lotul anunţat de domnul Ciprian Porumb. Astăzi am fost la antrenament, tot acolo sunt de găsit şi mâine. Continui pregătirea pentru meciul de Cupa Davis cu Danemarca, sunt apt de joc şi într-o formă bună. Simt că mi s-a făcut o nedreptate prin declaraţiile domnului Porumb, dar merg înainte, nu este prima provocare a carierei mele, iar echipa se poate schimba şi cu o zi înaintea tragerii la sorţi. Susțin, ca şi până acum, că vreau să fiu acolo ca să îmi reprezint ţară”, a spus Hănescu.

Pe lista oficială a echipei României, înaintată marţi, figurează jucătorii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă. România şi Danemarca se vor duela între 1-3 februarie, la Cluj, meciurile contând pentru primul tur al Grupei I Zona Euro-Africană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel