Scandal Clotilde Armand - Sebastian Burduja. Chirieac: Este îngrozitor. Profund nefericit

Bogdan Chirieac, analist politic, este de părere că la Sectorul 1 va rămâne ”un scandal permanent” între Clotilde Armand și PNL. 

Liberalii din Sectorul 1 răspund la jignirile primarului Clotilde Armand. Deputatul Sebastian Burduja i-a cerut edilului să se oprească în a-i mai jigni pe liberali și i-a cerut să iasă din logica scandalului în care funcționează, relatează Antena 3. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit la postul TV unde a fost întrebat dacă se va schimba ceva după șase luni de la alegerile locale. 

”Nici nu vom avea altceva decât un scandal permanent. Este marca doamnei primar Clotilde Armand. Reacția foarte elegantă a domnului Sebastian Burduja vine după ce în ședința de Consiliu doamna Armand i-a făcut pe liberali schizofrenici. Trec peste faptul că este îngrozitor să folosești numele unei maladii grave pentru a caracteriza oameni și e și o jignire pentru cei bolnavi de așa ceva, dar asta a fost reacția domnului Burduja după câteva zile de la acel eveniment pe care nu ai cum să îl cataloghezi decât profund nefericit. Alegătorii din Sectorul 1, grație judecătorilor care nu au făcut nimic la acuzele de fraudă, au votat într-o anumită măsură pentru doamna Armand, iar doamna va rămâne exact în această logică. Eu nu am văzut niciun discurs constructiv al doamnei Armand până acum. Poate se va schimba, dar eu am mari îndoieli”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Într-o şedinţă a administraţiei de la Sectorul 1, primarul Clotilde Armand a folosit total nepotrivit denumirea unei afecţiuni grave care afectează grav şi le face viaţa un calvar multor oameni.

Clotilde Armand a folosit termenul de schizofrenie într-un dialog cu consilierii PNL. De altfel, se vede tot mai clar ruptura dintre PNL și USR.

VEZI AICI: RUPTURĂ PNL - USR. Clotilde Armand, stenogramă: E o schizofrenie care mă depăşeşte / ÎNREGISTRARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel