Rrahmani s-a accidentat, dar Victor Angelescu ştie deja cine îl va înlocui pe kosovar la Rapid

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Victor Angelescu, acţionar minoritar al celor de la Rapid Bucureşti, a anunţat cine îl va înlocui pe Albion Rrahmani în echipa de start a giuleştenilor. 

Albion Rrahmani s-a accidentat în meciul Andorra-Kosovo, şi va lipsi trei luni de pe teren. 

”A intrat fundașul destul de agresiv pe gleznă... Ați văzut și voi cât de agresiv au jucat cei din Andorra, asta e, s-a întâmplat.

Nu suntem în discuții cu nimeni și nu vom mai aduce niciun jucător. În iarnă vom vedea pe ce posturi avem nevoie de întăriri, dar acum avem doi atacanți în lot. Nu puteam să preconizăm acest lucru (n.r.-dacă regretă vânzarea lui Dugandzic), a fost o ofertă foarte bună pentru jucător și bună pentru club.

Nu mai aveam cum să îl ținem și, încă o dată, de asta avem academie, avem un jucător foarte talentat care își așteaptă șansa (n.r.-Alexandru Stan). Îl avem și pe acest Kevin Soni, care sper să ajungă la un nivel optim în următoarele săptămâni.

În acest moment, Soni nu poate să joace un meci întreg, nu este fizic unde trebuie. Sperăm ca în următoarele două-trei săptămâni să fie.

Avem încredere în Alexandru Stan, normal că ne-ar fi plăcut să îl avem pe Rrahmani, dar asta este. Fiecare jucător va avea șansa lui și poate va fi ca Rareș Ilie, care a demonstrat destul de repede. Acest tânăr jucător poate să demonstreze”, a declarat Victor Angelescu la Digisport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel